Hopp til innholdet
Nyhet

Nytt kontor på Verdal

Med lokale ansatte, nye lokaler og en kjent verdaling i spissen, har Grong Sparebank rustet seg for å ta en betydelig posisjon i bankmarkedet i Verdal

– Vi har alltid greid å ta en betydelig markedsposisjon, og bidratt til mer konkurranse og bedre kundebetingelser i de områdene vi har etablert oss. Det skal vi gjøre igjen, sier administrerende banksjef Jon Håvard Solum.
Det mangler med andre ord ikke på ambisjoner når Grong Sparebank og Aktiv nå har flyttet inn i nyoppussede lokaler i Nordgata 6 midt i Verdal sentrum. Med åpne dører, personlige rådgivere og en kaffekopp på lur, er de lokalt ansatte klare for å møte nye og eksisterende kunder.

Rigget for kundene

– Her har vi fått god plass og er rigget for å ta imot kunder både direkte og digitalt. Totalt vil vi være sju personer som skal jobbe daglig fra avdelingen vår i Verdal, forteller nyansatt avdelingsbanksjef og tidligere ordfører i Verdal, Pål Sverre Fikse.
De nye lokalene, som ligger i det gamle Fokusbygget i sentrum, har også rom for Aktiv, og komplementerer dermed banken på eiendomssiden.

Enkelt for publikum

Totalt blir det sju ansatte som daglig skal jobbe fra de nye lokalene i Nordgata, i tillegg til at flere ansatte har gjestekontor ved behov.