Hopp til innholdet

Grong Sparebank - Mer bank for pengene

I Grong Sparebank arbeider vi hver eneste dag med å være verdens beste lokalbank – for deg, der du er. I vårt kjerneområde – som strekker seg fra Trondheim til Saltfjellet – er vi kjentfolk

Hele banken - seriøst gruppebilde

Vi forstår markedet i vår region.

Lokale bankkontor gir oss lokale ansatte, som bor og lever der våre kunder bor. Vi har gode digitale løsninger du kan nå oss på over alt, eller du kan avtale et møte med rådgiver i din lokale bankavdeling. 

Det handler om at vi har stor lokalkunnskap. Det gir oss en unik mulighet til å skreddersy gode bank- og forsikringstjenester til deg. 

Så vet vi at kunnskap om lokale forhold ikke er nok. Vi må først og fremst være gode på å drive bank. Og det er vi! Våre ansatte har bred kompetanse innen fagområdene finansiering, forsikring, sparing, bedriftsrådgivning, pensjon, betalingsløsninger, innskudd, lån og mye – mye mer. Vi er stolte over at vi får flere tusen nye kunder hvert år. Stadig flere velger oss som bank og alle våre kunder har sin egen kundekontakt. Vi er aldri lengre unna enn en telefonsamtale, en e-post eller den digitale løsningen du ønsker å kontakte oss på. Vi bryr oss, og vi vet at ingen levde liv er A4. 

Likevel; bank handler om penger - og vi vet at vi er konkurransedyktige. Hvis vi ikke kan gi gode betingelser – så vil ikke kundene velge oss – og være lojale mot oss. Det beste beviset er derfor at vi hele tiden vokser, at stadig flere velger Grong Sparebank som sin bank. Derfor sier vi at vi har en perfekt størrelse: Vi er lokal nok til å bry oss, og stor nok til å konkurrere! 

Tilgjengelig, offensiv, dyktig og ordentlig!

Det er våre kjerneverdier
To snekkere på anlegg som tar en pause

Levende lokalsamfunn handler om arbeidsplasser. 

Folk må ha noe å leve av og for, og i vår region er de små- og mellomstore bedriftene viktige hjørnesteiner. Vi synes det er spennende med et gårdsbruk, en liten butikk, en frisør, et byggefirma eller en bilforhandler. Vi vet at slike virksomheter utgjør ryggraden i lokalsamfunnene. Derfor er vi også banken som skal gi gode bank- og forsikringstjenester til små- og mellomstore bedrifter i vårt kjerneområde. Vi lever sammen med disse bedriftene, og strekker oss for at de skal lykkes.

Bo- og blilyst

Vi har et oppriktig engasjement for å bidra til å skape lokalsamfunn som det er godt å bo i. At vi i fellesskap lykkes med det er helt avgjørende for at vår del av landet skal tiltrekke seg - og beholde kompetanse – som igjen er grunnlaget for utvikling og arbeidsplasser. Derfor deler vi hvert år ut betydelige midler til tiltak som fremmer bolyst. 

Av samme grunn tør vi å ha meninger om samfunnet vi lever av og for, og vi deler gjerne av vår kompetanse.

Hvor mange ansatte er vi i Grong Sparebank?

Vi nærmer oss 100 ansatte i konsernet Grong Sparebank, som hver dag står på for kundene våre. Men egentlig er vi mange flere. Grong Sparebank er en av eierbankene til Eika. Det betyr at vi samarbeider med en rekke andre lokalbanker, slik at vi i fellesskap kan gi våre kunder de beste tilbudene. Til sammen gir det oss en formidabel styrke, fordi vi kan ta ut stordriftsfordeler der det er viktig og riktig. 

Det er derfor vi sier mer bank for pengene: 

Vi er flinke til å finne løsninger, og vi tenker ja før nei. Vi har gode betingelser på både lån og innskudd, vi har tilgjengelige og løsningsorienterte rådgivere, vi har gode digitale løsninger – og – vi bidrar ved å ta ansvar i lokalsamfunnene.

Strategisk ledergruppe