Hopp til innholdet
Banner - følk trøng følk
Nyhet

Næringslivsfrokost: Følk trøng følk – hvordan bygger du laget ditt?

Camerat, Grong Sparebank og PKOM inviterer til næringslivsfrokost torsdag 8. august i Steinkjer samfunnshus.

Jakten på det gode laget! PKOM, Grong Sparebank og Camerat inviterer til næringslivsfrokost for å gi alle bedrifter i regionen vår en skikkelig kickstart etter en god sommerferie – rett før årets store handelsfest, Steinkjermartnan, starter opp i Steinkjers gater.

Norges beste foredragsholder

Her får dere høre Roger Finjord, daglig leder i Finnmark fotballkrets, tidligere trener for Norges kvinnelandslag i fotball – og Norges beste foredragsholder! Roger skal snakke om det å ta vare på hverandre og bygge lag følelse. Han er engasjert, ærlig og ekte, og med sin blanding av humor og visdom fengsler han sitt publikum.

Det handler om identitet, røtter eller stolthet til egen arbeidsplass. Roger sine foredrag gir deg humoristiske historier, og tar deg samtidig med inni alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker.

Vi får høre hva det virkelig betyr å høre til, og om de viktige klappene på skuldra – både som ung elev og voksen arbeidstaker. Vi skal kjenne på den herlige garderobelukta, og lover at alle får bruk for både lattermuskelen og hjertemuskelen denne morgenen.

En smak av Martnan

Det blir også deilig frokost med en smak av martnan!

Etter frokosten kan du bli med ut og ta del i feiringa av 60-årsjubilanten Steinkjermartnan, der selveste Rasmus og verdens beste band kommer for å åpne martnan med en gratis barne- og familiekonsert.

Påmelding

Meld deg på næringslivsfrokosten innen 5. august: https://pkomas.hoopla.no/event/3592774599