Hopp til innholdet
En ung kvinne smiler mot kameraet mens hun holder en kaffekopp, står på et moderne kjøkken med trebenker og hvite skap.

Du som eier alene

Du eier hjemmet ditt alene og nyter friheten med at du kun har ansvar for deg selv.

Du kan gjøre akkurat som du vil, når du vil. Men med friheten kommer det også et ansvar for å sikre deg hvis ting går galt. Du som eier alene bør ta en titt på disse forsikringene, slik at du står litt tryggere om ting blir litt vanskeligere.

Du bør ha disse forsikringene

Uføreforsikring gjør at du ikke mister like mye av lønnen din hvis du blir ufør og mister muligheten til å jobbe. Du beholder selvstendigheten din og står tryggere økonomisk.

Å være ufør vil si at du ikke kan jobbe så mye som du vil, siden du har blitt syk eller skadet. Det finnes flere grader av uførhet. Du kan være ufør noen timer i uka, eller hver dag. 

Lønnen du taper kan gjøre det vanskelig å betale faste utgifter som lån, strøm og mat. Det blir også utfordrende å beholde levestandarden din.

Med en uføreforsikring får du mer enn du kan forvente fra NAV. Jo tidligere du kjøper en uføreforsikring, jo større er sjansen for at du er forsikret for alle mulige uføreårsaker. Har du allerede plager når du søker forsikringen, så kommer den ikke til å dekke dem.

Vår uføreforsikring dekker også hvis du blir ufør på grunn av psykiske sykdommer.

Lurer du på hvor mye du får hvis du blir ufør? Sjekk ut uførekalkulatoren vår.

Hvis du får en alvorlig sykdom endrer livet seg totalt. Du får plutselig helt nye behov, mindre energi og det kan bli vanskelig å jobbe så mye som du vil.

Med en Kritisk sykdomsforsikring får du et beløp kort tid etter du får diagnosen. Du kan bruke pengene på det du trenger, slik som behandling i utlandet, mer tid med de du bryr deg om eller en ekstra ferietur. Den lar deg fokusere på det aller viktigste – nemlig deg og helsen din.

UNG-forsikring er laget for å gjøre forsikringer enkelt for deg som under 34 år. Der får du samlet alle de viktigste forsikringene på én plass til den nette sum av 172 kroner i måneden. Og i tillegg gir den 25 % rabatt på bilforsikring hvis du trenger det også.

Du får dette i UNG-forsikringen:

Innboforsikring
En innboforsikring sikrer tingene dine hjemme. Hvis det blir innbrudd, brann, lekkasje eller noe går i bakken, så er det innboforsikringen som gjør at du kan erstatte det som blir ødelagt. Den dekker til og med uhell du har andre steder.

Reiseforsikring
Med reiseforsikring er du sikret fra du går ut døra hjemme. Den gjelder uansett om du skal en rask tur på butikken, eller om du ligger på stranden i syden. Den dekker skader, sykdom, ulykker, tyveri og andre problemer som kan dukke opp på reisen din, uansett om den varer ti minutter eller to måneder.

Ulykkesforsikring
Hvis du er i en ulykke kan du kanskje ikke jobbe like mye på noen uker og det kan dukke opp noen ekstra utgifter. Med en ulykkesforsikring får du erstatning hvis du blir skadet i en ulykke.

Verdigjenstand
Du kan velge å legge til UNG Verdigjenstand for å gjøre laptopen, bunaden eller andre verdifulle eiendeler du er glad i, litt tryggere.

Rådgiver med headset

Vil du snakke om forsikringene?

Nå som du vet litt mer om hvilke forsikringer du burde ha frister det kanskje med en prat med noen som virkelig kan forsikringer? Vi snakker gjerne med deg om behovene dine og syr sammen en pakke for deg.

Bilde av Andreas Karlsen

Andreas Karlsen

Avdelingsbanksjef Rørvik

Bilde av Anneli Bronn Welo

Anneli Bronn Welo

Autorisert finansiell rådgiver - Grong

Bilde av Camilla Juliussen

Camilla Juliussen

Autorisert finansiell rådgiver - Namsos