Hopp til innholdet

Grong Sparebanks rakettprogram

Er du ung gründer, idrettsutøver eller kunstner – vi heier på deg som har satt deg høye mål og som jobber hardt for å nå dem.

Vi tar drømmene dine på alvor!

Enten du er ung gründer, idrettsutøver eller kunstner – vi heier på deg som har satt deg høye mål og som jobber hardt for å nå dem.

Engasjerer du deg samtidig positivt i lokalsamfunnet ditt?

Da er du en aktuell kandidat for vårt rakettprogram.

Med rakettprogrammet ønsker vi nemlig å bidra til at de som strekker seg mot stjernene og samtidig utgjør en forskjell kan stige enda litt raskere til værs.

Du kan søke på vegne av deg selv eller noen andre. Mottakeren må ha tilknytning til vårt markedsområde i Trøndelag og Helgeland, og være i alderen 13 til 25 år.

Søknadsfristen er 15. september.

3-2-1-Fyr!

Statutter

Grong Sparebanks rakettprogram er et stipend som etter søknad kan utdeles til inntil fem søkere hvert år med en totalsum på kr 125.000,-. Summen kan fordeles likt mellom søkerne, men juryen står også fritt til å fordele ulikt mellom dem.
Rakettmidler kan deles ut til gründere, idrettsutøvere og kunstnere som satser innenfor sitt område. Det skal særlig legges vekt på at de som får tildelt rakettmidler skal gjøre en forskjell og bidra positivt i sitt lokalsamfunn.
Mottakere av rakettmidler må ha tilknytning til vårt markedsområde i Trøndelag eller på Helgeland, og være i alderen 13 til 25 år.
Grong Sparebank har rett til å nominere mottakere som det ikke foreligger søknad fra, dersom de mener at noen fortjener det særskilt.
Søknadsfrist er 15. september. Søknad skal sendes inn på eget skjema, via nettsiden.
Rakettmidler gis ikke til samme person to ganger.