Hopp til innholdet
En hyggelig kvinnelig regnskapsfører sitter i en stol og forteller om overblikk.
"Overblikk har virkelig endret måten vi håndterer bedriftskredittkort på" sier regnskapsføreren i en mellomstor bedrift.
BM Daglig drift

Hva sier brukerne om Overblikk?

I dagens hektiske forretningsmiljø er effektive administrasjonsløsninger avgjørende for små og mellomstore bedrifter.

Overblikk er en slik løsning, spesielt designet for å gi økonomiansvarlige full kontroll over bruk av kredittkort og forenkle utleggshåndteringen. Men hva sier de som faktisk bruker Overblikk?

Regnskapsfører i en mellomstor bedrift:

"Overblikk har virkelig endret måten vi håndterer bedriftskredittkort på. Tidligere brukte jeg mye tid på å samle inn kvitteringer og følge opp ansatte, men nå skjer alt digitalt og mye raskere. Jeg kan sende purringer direkte i mobilappen til kortholderne, og jeg har full oversikt over alle transaksjoner på alle kort.

Det gir meg mer tid til andre viktige oppgaver og eliminerer stresset med å jakte på ansatte for bilag. Bruken av kredittkort gir også en ekstra sikkerhet, spesielt ved reiser og netthandel, hvor risikoen for svindel er høyere. Dersom det skulle oppstå kortmisbruk, forblir bedriftens konti i banken trygge, noe som gir meg en ekstra trygghet." 

Daglig leder i et lite selskap:

"Vi har alltid hatt utfordringer med å holde oversikt over kortbruken i selskapet. Med Overblikk kan jeg se alle transaksjoner i sanntid, og det gir meg en trygghet i at vi har kontroll over økonomien vår. Dessuten kan vi enkelt sperre kort til ansatte som slutter og bestille nye kort til nyansatte. Denne fleksibiliteten gjør administrasjonen mye enklere for oss."

Ansatt i et mellomstor teknologifirma:

"Som ansatt synes jeg Overblikk er fantastisk. Jeg slipper å samle på papirkvitteringer og kan enkelt ta bilde av dem med mobilen etter hver transaksjon. Dette knytter kvitteringen direkte til transaksjonen i appen, noe som gjør utleggshåndteringen mye enklere for både meg og økonomiansvarlig. Jeg føler meg også trygg på at alt blir registrert korrekt og i tide." 

Tilbakemeldingene viser hvordan Overblikk effektivt strømlinjeformer økonomiadministrasjonen i bedriftene. Mens Eika Bedrift som kredittkort gir bedriftene den ekstra sikkerheten de trenger i hverdagen.

Ved å gi økonomiansvarlige og ansatte verktøyene de trenger for å håndtere bedriftskredittkort og utlegg digitalt. På denne måten sparer bedriftene både tid og ressurser, samtidig som de oppnår bedre kontroll og oversikt over økonomien.

Overblikk forenkler hverdager og gir ekstra kontroll over bedriftens kort og utlegg.

Visste du at?

Over 800 fornøyde bedrifter bruker Overblikk i dag og vi har plass til mange flere.
Produktbilde nye visa kredittkort

Eika Bedrift
  • Kredittkort med bedriftsansvar, der bedriften står ansvarlig for kreditten og mottar faktura.
  • Kredittkort med bedriftsansvar, der bedriften står ansvarlig for kreditten og mottar faktura.
  • Reise- og avbestillingsforsikring, samt misbruksforsikring er inkludert.