For oss er det viktig å være tilgjengelig og tilstede i lokalmiljøene, og heldigvis har vi mange kunder som er innom oss for å få bistand til både små og store saker som angår dem.

Nå ønsker vi å ta noen grep, siden situasjonen med koronaviruset er uavklart – og vi ønsker å beskytte de i samfunnet vårt som trenger det som mest akkurat nå. Vi velger derfor å stenge banken for drop-inn kunder for å hindre videre smittespredning. Banken er åpen og dere kan kontakte oss på telefon 74 31 28 60 eller via kundemeldinger i mobilbank/nettbank for å få hjelp med dine spørsmål. Det er mye vi kan hjelpe til med over telefon.

Den ubetjente automatsonen i Grong er døgnåpen. I Namsos og Steinkjer er den ubetjente automatsonen åpen mellom kl 11:00 og 14:00. Det utføres ekstra renhold i automatsonene.

Møter med våre dyktige kunderådgivere kan også i stor grad gjøres på telefon i denne perioden. Selvsagt kan dere som må innom banken eller allerede har avtalt ta turen, men dere må ringe kunderådgiver når du kommer til banken for å melde din ankomst. Vi håper dere utsetter møtet senere dersom dere har forkjølelsessymptomer. Vi er også opptatt av at våre ansatte skal være fri for disse symptomene dersom de er på arbeid. 

Vi håper at dere har forståelse for disse vurderingene.

 

 Vi ønsker å skjerme de i samfunnet som trenger det som mest – derfor har vi innført noen tiltak i banken:

•Banken stenger dørene for drop-inn kunder.
•De fleste henvendelser kan løses med å ringe oss på 74 31 28 60. Det er åpent til kl 16:00 alle uke dager og 17:00 i helgene. 
•De fleste kundemøtene ønsker vi å ha på telefon i denne perioden.
•Vi vil unngå håndhilsning.
•Dersom du har symptomer på forkjølelse ønsker vi at du utsetter ditt møte i banken.